Informationsblad 2016:3

23 augusti 2016

Renoveringen av balkongerna påbörjas på område 3 med start 16-08-22. Ni som vill ta vara på era inglasningar måste plocka bort dom innan dess. I annat fall river GLB befintliga inglasningar och dessa kasseras.

Balkongerna måste vara tömda när rivningen påbörjas. Balkongdörrarna kommer att plomberas och går efter byggstart inte att använda.

GLB kommer att placera en stor container på tvättplattan samt gästparkeringen på 3:ans område under en obestämd tid för de gamla balkongerna.

OBS!! Containern är ENDAST till för GLB. Det är förbjudet att kasta annat skräp i containern, om det händer blir vi betalningsskyldiga och kostnaden kommer då att fördelas på samtliga lägenhetsinnehavare.

Buskar samt andra planteringar runt balkongerna måste plockas bort. Det kommer att finnas en Container för trädgårdsavfall på 3:ans område i slutet av veckan.

Bastun kommer att vara stängd för medlemmar i föreningen from 16-08-22 på obestämd tid under balkongrenoveringen. GLB kommer att nyttja utrymmet som personalrum samt ha tillgång till dusch.

Kvartersgården kommer att kunna bokas som tidigare. När bokning sker via mail av kvartersgården/gästrummet vore vi tacksamma om ni kunde uppge adress och telefonnummer då vi emellanåt får förfrågningar från utomstående.

Det blir ändring av våra behållare i soprummen. Restavfall finns inte längre så dessa behållare tar renhållningen bort. Plastbehållaren blir större och metallbehållaren blir mindre. En VARNING! är utfärdad av Renhållningen. Om vi inte blir bättre på att sortera våra sopor får vi en straffavgift, den extra kostnaden kommer att fördelas på samtliga lägenhetsinnehavare vilket även drabbar dom som åker med sina grovsopor till återvinningen. VI VÄDJAR VERKLIGEN till alla att inte slänga sopor som ska till återvinningen i våra soprum.

Med vänlig hälsning styrelsen Brf Klintbacken