Informationsblad Klintbacken 2023-4

04 juni 2023 Vi närmar oss sommar, ledigheter och (förhoppningsvis) soliga dagar med mer utevistelse för många, och med anledning av detta vill styrelsen informera om följande.

Torkvindor

Torkvindor ska fällas ihop mellan tillfällena då de används, vilket även förutsätter att all torr tvätt tas omhand och inte lämnas kvar. Torkvindor ska placeras så att de inte förhindrar eller försvårar gräsklippning. De ska inte skymma utsikten eller på annat sätt försvåra grannars åtkomst till den gemensamma marken.

Finns det torkvindor i närheten av era bostäder som inte används får ni gärna meddela styrelsen om det så kan vi plocka bort dem. Maila i så fall gärna till info@klintbacken.nu.

Altaner

Snart brukar även altanbyggena ta fart. Om ni önskar bygga ut alternativt bygga ny altan/bro finns ritningar med godkända mått att tillgå på vicevärdskontoret. Innan bygget påbörjas måste ni ha ett godkännande från styrelsen.

Vattenutkastare

De vattenutkastare som finns på våra hus tillhör inte specifika lägenheter utan ska kunna användas av alla som bor i vår förening. Det innebär att ifall ni har en vattenutkastare vid er bostad/uteplats kan även grannar komma att använda den för att t.ex. vattna växter.

Bastun

Innan sommarvärmen har hittat hit ordentligt kan det vara skönt att värma sig i föreningens bastu och vi kan nu glatt meddela att bastupanelen har blivit utbytt, det är därmed möjligt att nyttja bastun igen!

Tvättmaskiner

Vi vill även skicka med ett önskemål gällande användandet av tvättmaskinerna i våra gemensamma tvättstugor. I vissa tvättmaskiner har det hittats en stor mängd dun som orsakat att maskinerna inte kunnat användas. Styrelsen uppmanar därför de som tvättar dunkuddar eller dylikt i tvättstugorna att använda tvättpåsar som kan fånga upp eventuellt dun eller annat material som kan komma ut från det som tvättas.

Information från föreningsstämman

Slutligen vill vi passa på att informera kort om val av ledamöter till styrelsen m.m. som beslutades om under föreningsstämman.

Maine Granström valdes till ordförande i styrelsen i ytterligare ett år. Andreas Wikström och Christin Skarpsvärd valdes till ledamöter i två år. Kristina Dannert och Ann-Marie Oja valdes in som nya ledamöter i ett år. Magnus Custemo och Jan Carlsson har ett år kvar av sina förordnanden och kvarstår därmed.

Vidare valdes Maj Välimaa till revisor. Till valberedningen valdes Silvia Colombo och Snezana Gavric.

 

Tack till alla som deltog på föreningsstämman och till alla som engagerar sig i vår gemensamma förening på ett eller annat sätt!

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen


Till nyhetslistan