Informationsblad 2019-07-18

18 juli 2019

Informationsblad och förtydligande gällande grönområden Klintbacken 

På förekommen anledning kommer här ett förtydligande angående pågående trädgårdsarbete. Samtliga grönområden i Klintbackens bostadsrättförening är gemensam egendom. 

Det har inte genomförts ett gediget trädgårdsarbete under en väldigt lång tid, därmed kommer flertalet växter att tuktas hårt. 

Alla rabatter som är ovårdade kommer att plockas bort och sås in med gräs, buskar som är vildvuxna kommer att tuktas eller kapas ner, alla rabarberplantor som är vildvuxna plockas bort. Häckarna kommer att klippas ner till en jämn nivå.

Vi litar på trädgårdsmästarens kompetens. Vi förstår att de på vissa ställen kan komma att se kargt ut, men det kommer växa upp ännu finare om vi tillsammans är med och tar hand våra växter. 

Vi i Styrelsen kommer att ta fram ett förslag på tydliga riktlinjer för hur vi på Klintbacken ska ta hand egna planteringar och växter runt husen. När förslaget är framtaget kommer vi kalla till medlemsmöte i augusti/september, för att du ska få vara med och tycka till. Tillsammans skapar vi Luleås snyggaste bostadsrättförening. 

Om ni har frågor får ni gärna maila dessa till info@klintbacken.nu 

Trevlig sommar 

Styrelsen