Informationsblad 2014:2

04 april 2015 2014-01-24

Lyktan utanför 327 har slocknat, reservdel till lampan är beställd och väntas komma v 9 .

Föreningen drabbas av dyra kostnader när HSB byter ut huvudsäkringar som löst ut i era säkringsskåp. Säkringsskåpet sitter få förrådsväggen på bv, där finns huvudsäkringar för både A och B. Det är lägenhetsinnehavaren som skall byta säkringen själv. Rattnyckel till säkringsskåpet kommer att finnas till försäljning för 100 kronor på vicevärdskontoret.

För lägenheter i omsorgshuset finns säkringsskåpet i ett låst rum. Om huvudsäkringen till din lägenhet löser ut kontakta någon i styrelsen.

I de ombyggda dagishusen finns huvudsäkringen i varmförrådet.

Alla lägenheter har fiberkabel för bredband som är kopplat till en dosa på väggen. Denna dosa tillhör lägenheten. Om man använder bredbandstelefoni har man ett modem via bredbandsbolaget som är personligt. Vid flytt tar man med sig modemet till den nya adressen om man vill fortsätta ha telefon via bredbandsbolaget, om man inte längre vill ha det säger man själv upp avtalet och returnerar modemet till bredbandsbolaget.

Föreningen har satt in brandvarnare i samtliga lägenheter och dessa ska lämnas kvar i vid flyttning. Om ni som är nyinflyttade saknar brandvarnare meddela styrelsen.

IV ventilation har nyligen bytt filter i fläktarna. Tyvärr har inte filterbytet kunna utföras hos alla då det funnits hundar i vissa lägenheter som skäller och dom av säkerhetsskäl inte kunnat gå in. Du som har hund bör göra upp tid med IV för att närvara vid filterbytet. Om du har ett extra lås på dörren måste de lämnas olåst så att dom kan komma in med huvudnyckel. Extrabesök av IV ventilation kommer att debiteras lägenhetsinnehavaren.

Bild och ljud på TV:n har hackat sista tiden och är felanmält till Com Hem.

Vi vill också påminna om vikten av att via fjärrkontrollen forcera ventilationen vid användning av både bastu/festlokal. Om inte forcerad ventilation används leder de till fuktskador i den nyrustade kvartersgården vilket vore mycket olyckligt.

 

/Styrelsen för Brf Klintbacken