Informationsblad 2020-01

30 januari 2020

Informationsblad Klintbacken 

Den första december bjöd styrelsen in till adventsfika. Deltagarna fick även möjlighet att delge sina åsikter genom att läsa informationsblad och svara på en enkät likt en tipsrunda. Träffen var mycket uppskattad, då alla kunde komma till tals på ett trevligt sätt. Önskemålet är att likande träffar ska arrangeras tre gånger per år. Nedan beskrivs några inkomna synpunkter: 

• Det nya förslaget på riktlinjer gällande plantering var positivt, dock behövs en del förtydligar och förlaget kommer publiceras på hemsidan i vår. 

• Ni som äger utekatt ska ta ansvar för att regelbundet städa i sandlådan som är inom ditt bostadsområde. Det för att kattbajs är inte bara allmänt otrevligt utan för att det medför en hälsorisk för människor. 

• På träffen röstades det fram att investera i vår bilvådsplats för att kunna fortsätta tvätta bilar där. Det innebär bland annat att en oljeavskiljare planeras att installeras till våren. 

• På träffen delgavs även information om laddningsplaster för elbilar till vår bostadsrättförening. Majoriteteten av deltagaren röstade emot förslaget och vi kommer således inte att investera i detta nu. 

• Att fräscha upp gymmet fick tummen upp av alla och det är faktiskt redan genomfört! Det nymålade gymmet med rolig träningsutrustning hittar du på område två i samma hus som tvättstugan, det behövs ingen speciell nyckel (längre). Tänkt på att det är vi som använder gymmet som även ansvarar för att städa och ta hand om det. 

Vi har även skapat en Facebook-grupp för de som är intresserade av att umgås, träna och röra på sig tillsammans. De kan gälla allt från gym/cirkelpass till promenader, alla är välkomna! Sök efter: Brf Klintbaken Träning och rörelse https://www.facebook.com/groups/630675264426322/ 

• Det kom även en hel del bra förslag på gemensamma aktivitet som kan anordnas i vår kvarterslokal. Så som gårdsfest eller pubbkväll, bok- språk eller historieklubb, yoga och meditationsklasser. Styrelsen är självklart positivt till sådan arrangemang och hoppas att någon eller några engagerar sig. Är du intresserad att arrangera gemensamma aktivitet i vår bostadsrättförening, tveka inte att höra av dig; maila info@klintbacken.nu