Informationsblad 2015:1

05 april 2015

God fortsättning på det nya året!
Som vi alla har noterat så verkar vi få en liknande vinter som den förra dvs. mycket is och därmed halka. Det är omöjligt att rå på vädrets makter, en dag snö och därefter sträng kyla för att nästa dag slå om till plusgrader och regn. Vi har olika krav när det gäller snöröjningen, en del tycker att det skottas snabbt och bra medan andra tycker tvärtom. Föreningen kan inte kalla ut BDX vid minsta snöfall eller halka då kostnaden för snöröjningen skulle skena iväg totalt.

Informationsskyltar med husnummer är uppsatta på alla områden, ett fel har uppmärksammats på område 1 skylten som skulle ha börjat med 101 börjar med 103 vilket självklart måste åtgärdas. Önskemål om ändring av hänvisning har inkommit från ett område som upplever att trafiken har ökat
pga. skyltarna. Alla områden har samma grundprincip för skyltningen varför vi inte ändrar bara ett område.

Att det körs för fort på området har många uppmärksammat men att komma åt problemet är inte lika lätt. Skyltar med gällande hastighet finns på varje område, att de inte efterföljs är svårt att göra något åt. Alla som kör in på området har ett eget ansvar. Om infarterna smalnas av för att sakta ner farten så används gräsmattorna istället vilket inte heller är populärt.

Det finns grus i de blå lådorna vid tvättstugorna så att vi själva kan grusa framför broar, trappor och brevlådor.

Välkommen till Klintbacken finns inlagd på hemsidan (Boendeinformation, webreds anmärkning). Den innehåller information om föreningen för nyinflyttade samt för oss som redan bor här. Du/ni som inte har tillgång till dator kan få informationen på papper. Alla informationsblad som delas ut finns också inlagda på hemsidan.

/Styrelsen för Brf Klintbacken