Informationsblad 2014:7

04 april 2015 2014-06-23

Gräsklippningen har kommit igång. Vi får dock ha lite tålamod att det kan ta ett tag innan hela området ser bra ut då gräset har vuxit explosionsartat i år. En del av gräset reser sig igen och behöver därför klippas några gånger innan resultatet bli perfekt. Det är skolungdomar som klipper här för att hålla kostnaden nere för oss boende. De behöver också lite tid för att lära sig maskiner mm och grönområdena här är ju väldigt stora.

Ni som har egna planteringar och torkvindor måste själv klippa och hålla fint runt dom. Föreningen ersätter inte egna planteringar.

Inga gräsmattor kommer att åtgärdas i år, gräsfrön finns dock till förbättring på vicevärdskontoret. Det kommer att ske en översyn av gräsmattorna när målningen är slutförd.

VEM som helst kan kalla till gårdsstädning när det behövs, det borde ju ligga i allas intresse att vi håller fint på vårt område.

Nyckel till trädgårdsförrådet kommer att finnas i den tvättstuga som är närmast förrådet på varje område. Se till att RENGÖRA och ÅTERSTÄLLA redskapen i förrådet när du har använt dom och häng tillbaka nyckeln.

Vi vill också påminna om ansvaret att olja in broar och trappor vb
Vid utbyggnad av bro eller altan måste ritning lämnas in för att få ett godkännande av styrelsen innan bygget påbörjas. Det är framtaget lite olika ritningar på hur utbyggnaden får se ut.

ÅTER IGEN har sopor som ska till Kronan lämnats i soprummet. DET ÄR VAR OCH ENS SKYLDIGHET ATT TRANSPOTERA BORT SITT EGET SKRÄP.

En tvättmaskin i ena tvättstugan på område två är utbytt.

Ha en skön sommar!

/Styrelsen för Brf Klintbacken