På gång i föreningen

30 mars 2021 Det händer mycket i föreningen just nu och här är några saker som vi har att se fram emot!

Belysning
Styrelsen har under en tid arbetat med att se över belysningen vid vändplanen. Ny armatur är beställd som kommer ge ett trevligt sken och göra vändplanen lite ljusare. Vi ser även över buskar som växt vilt de senaste åren. Arbete med belysning och felsökning inne på gård 2 fortsätter.

Trapphus
I några trapphus är det aktuellt med omtapetsering och målning vilket kommer ske inom några veckor.

Städ
Det har under vintern inkommit en del klagomål på städningen och vi har haft möte med leverantören för att kvalitetssäkra att städningen framgent ska motsvara våra förväntningar.

Utemiljön
Som många känner till arbetar vi för att hitta alternativ till den sand vi har på flera platser inne på gårdarna. Under gungorna har nu båda gårdar gummimatta vilket är ett kostsamt alternativ men slittåligt och långsiktigt alternativ. På gård 2 ligger nu plattor på ytan intill grillen och vi ser över att hitta bra utemöbler som passar ytan vi tänkt ska kunna nyttjas till middagar och samkväm. Tidigare plats med möbelgrupp blir kvar.
Båda gårdarna har varsin sandyta kvar som vi ser över hur vi bäst nyttjar den och gör den trivsam för de små barnen.
Under sommaren 2020 målades gårdshus och träpaneler på gård 2 och planen är att göra detsamma på gård 3 under 2021. Vi arbetar mot att inte ha växtlighet inpå våra hus då det sliter på våra fasader.

Fönster
Projektet kring fönsterrenovering fortlöper och mer information kommer när det blir aktuellt.

Avtal
Under hösten valde styrelsen att omförhandla avtal för både Mark & miljö samt Fastighet. Flera intressanta offerter inkom och vi har valt att teckna avtal med de två leverantörerna ni ser nedan och ser fram emot ett gott framtida samarbete. HSB lämnade offert i båda fallen men var inte en av de styrelsen valde att gå vidare med.  
Mark & miljö: Nacka trädgård & Park Service
Fastighet: Fastighetsägarna. Mer information kring felanmälan kommer