Uppgradering av bredbandsnätet från och med den 1 december 2017

18 november 2017 Uppgraderingen innebär att nedladdningshastigheten höjs till 250 Mbit/s och uppladdningshastigheten höjs till 100 Mbit/s.

Nya hastighet på bredband
Styrelsen för Brf Kallkällan har beslutat att förnya gruppanslutningsavtalet av bredbandsnätet med Bredbandsbolaget från och med 1 december 2017. Nedladdningshastigheten har höjts från 100 till 250 Mbit/s och uppladdningshastigheten har höjts från 60 till 100 Mbit/s till samma kostnad som idag.

En omstart av utrustningen kan komma att behövas göra när uppgraderingen är klar! 

Routerbyte 
Det finns en möjlighet för boende i föreningen att gratis byta upp nuvarande router, som ingår i bredbandsavtalet, genom att ringa Bredbandsbolagets kundservice på tel: 0770-111 700.

Den gamla routern måste skickas in till Bredbandsbolaget annars tas en avgift ut på 500 kronor! Routern tillhör bostadsrättslägenheten. 

Viktig information till dig som redan är kund hos Bredbandsbolaget
Du som är boende i föreningen kan uppgradera till bredband 1000 till en kostnad på 399 kronor/månad genom att ringa Bredbandsbolaget kundservice på tel: 0770-111 700 eller genom att besöka deras hemsida: bredbandsbolaget.se. Det tar en vecka att aktivera tjänsten och att få utrustningen.

Tjänster du redan har förs automatiskt över till gruppanslutningen. Har du gjort personliga val/uppgradering av tjänster betalar du bara mellanskillnaden i fortsättningen och du får fördelaktiga priser till tjänster som du saknar i gruppanslutningen t.ex. vid uppgradering till ett större tv kanalpaket. Kontakta Bredbandsbolagets kundservice eller besök deras hemsidan om du saknar någon tjänst. 

Bredbandsbolaget bjuder på startavgiften för tjänsten/tjänsterna som ingår i gruppanslutningen så uppge att du bor i ett HSB hus! Läs mer om extra tjänsterna i dokumentet nedan. 

 

 

Bredbandsbolagets tv-paket, bredband och telefoni 2017