Nyhetsbrev nr 3 2024

09 mars 2024 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar,

Vi börjar med att bjuda in er till ordinarie föreningsstämma som hålls på tisdagen den 16 april 2024 klockan 18.00 på restaurang Köksverket (Blomgatan 17, Luleå). Formell kallelse och dagordning skickas inom kort via Mitt HSB, publiceras på föreningens webbsida samt hängas upp i alla trapphus. Det kommer att finnas kaffe/te och kaka. På tisdagen den 12 mars 2024 från klockan 18.00 kommer valberedningen att finnas på plats i övernattningsrummet i hus B för att svara på era frågor kring att engagera sig som förtroendevald i föreningen. Måndagen den 18 mars mellan 18.00-19.30 finns styrelsen på plats på brf-kontoret för att höra om era förslag och synpunkter. Varmt välkomna till samtliga aktiviteter!

Styrelsen vill även informera om att vi fortsätter uppdatera utomhusbelysning till led-armaturer. Styrelsen har även fått information om att vissa extra förråd har gamla armaturer. Vi ber därför er som hyr ett extra förråd att kontakta styrelsen om ni har en gammal belysningsarmatur i ert förråd. Det ska sitta en liknande armatur som finns i källargångarna och de gemensamma förrådsutrymmena. Vidare kan vi informera om att från och med 1 april 2024 kommer det att finnas 4 gemensamma platser för laddning av elbil. Det är de fyra platser som är närmast miljöhus 3, vid garage 1, som kommer att vara gemensamma. Styrelsen arbetar även vidare med investering av fler laddboxar.

Under vintern har styrelsen fått information om att många motorvärmare har krånglat, det har varit problem både med styrning via appen samt med de fysiska boxarna. Tillsammans med HSB har styrelsen kontakt med leverantören och ser över olika alternativ och åtgärder för att säkerställa driften av motorvärmare. Styrelsen har också beslutat att avsluta samtliga arbetsgrupper som under ett par år varit verksamma i föreningen. Detta beror dels på att styrelsen behöver prioritera arbetsinsatser på pågående projekt, dels på att arbetsgrupperna behöver få tydligare uppgifter och instruktioner för att fungera som önskat. Vi återkommer om det blir aktuellt att starta upp arbetsgrupperna igen.

Gå gärna in på föreningens webbsida och läs information som kan vara bra att läsa som boende i föreningen. Kontakta styrelsen om du hittar felaktig eller saknad information. Glöm inte att registrera kontaktuppgifter på Mitt HSB samt klicka i att ni vill ha avisering via epost för att få information direkt vid publicering.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen för brf Kallkällan


Till nyhetslistan