Månadsbrev november 2022

06 november 2022 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar!

I detta månadsbrev har vi många nyheter! Vi börjar med att officiellt bjuda in er till medlemsmöte på restaurang Köksverket måndagen den 21 november 2022, klockan 18.00-20.00. Det kommer att finnas kaffe och kaka, se separat anslag för mer information. Vi kommer att diskutera pågående och planerade projekt i föreningen. Välkomna!

Runt månadsskiftet november/december kommer grävningarna att påbörjas för dränering av hus A som varit ett av de värst drabbade av vatten som kommer in i huset. En provomgång kommer att genomföras längs väggen mot Coop, detta kommer sedan att utvärderas till kommande arbete. Arbetet kommer att genomföras av Luleå Markanläggning, LMA, och väntas pågå över årsskiftet. Se separat anslag för mer information.

Vidare har styrelsen beslutat att köpa in en släpvagn till föreningen. I första skedet kommer den att vara tillgänglig för förtroendevalda och trivselgrupperna i deras arbete för föreningen. Styrelsen arbetar dock för att släpvagnen inom kort ska vara tillgänglig för användning för alla som bor i föreningen. Styrelsen har också beslutat att byta ut de mycket gamla torkskåpen som fortfarande finns kvar i några tvättstugor. Nya torkskåp är beställda och kommer att monteras under november och december. Vi kommer att sätta upp mer information i de berörda tvättstugorna samt på föreningens webbsida.

Trivselgrupperna går nu att nå via epost! Trivselgrupperna för respektive hus har en egen epostadress som ni kan nå dem på, dessa finns på det informationsblad med kontaktuppgifter som sitter i alla trapphus samt på föreningens webbsida. Vi hoppas att det kommer förenkla er kontakt med trivselgrupperna. Avslutningsvis har styrelsen beslutat att höja hyran för husvagns-, husbils- och släpvagnsplatserna till 150 kronor per månad. Övriga hyror för parkering kvarstår och styrelsen kommer att kontakta berörda hyresgäster med mer information. Kontakta oss gärna via epost eller kom till kontoret på måndagar mellan 16.00 till 18.00 om ni har frågor eller funderingar.

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för BRF Kallkällan 


Till nyhetslistan