Trivselregler för husdjur, rökning i allmänna utrymmen och parkeringsförbud på innergårdar

30 september 2018 Styrelsen uppmanar alla att respektera förbudet att låta husdjur utföra sina behov vid entréportar och intill suterränglägenheternas ingångar samt att rökförbud gäller i samtliga gemensamma utrymmen och att parkeringsförbud gäller på innergårdarna

Husdjur
Vicevärden har tagit emot klagomål om att djurägare låter hundar utföra sina behov vid entréportar och intill suterränglägenheternas ingångar. Detta är absolut förbjudet och måste respekteras för allas trevnad!

Hundar och katter får inte heller vistas lösa i trappor och i andra allmänna utrymmen så som källare, tvättstuga, hobbyrum etc. Enligt Miljöbalken måste husdjur kontrolleras och skötas om så att inte några besvär uppkommer för andra människor.

Rökning i allmänna utrymmen
På förekommen anledning vill styrelsen påminna om att rökförbud råder i samtliga gemensamma utrymmen i föreningens fastigheter inklusive alla källarutrymmen. 

Parkering på gårdarna 
På förekommen anledning vill styrelsen också påminna om att körning in på gårdarna är endast tillåten vid av- och påstigning samt urlastning av tungt gods. Därefter ska fordonet flyttas omedelbart. All annan parkering är förbjuden och kommer att bötfällas av parkeringsvaktföretaget Polar Park AB som anlitas av Brf Kallkällan. Telefonnummer till parkeringsvaktbolaget: 0920-22 34 00. 

Vänligen iaktta dessa trivselregler och visa hänsyn till varandra!