Månadsbrev nr. 8 2023

10 september 2023 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar!

Fokus för detta månadsbrev kommer att ligga på förändrade rutiner inför hösten 2023. För tillfället är styrelsen underbemannade och har en extremt hög arbetsbelastning och vi behöver prioritera vissa uppgifter. Därför kommer brf-kontoret hållas stängt från och med 18 september och åtminstone fram till årsskiftet 2023/2024. Styrelsen kommer att fokusera på de problem som behöver akuta insatser och på att upprätta ordentliga interna rutiner för att skapa struktur i arbetet med att förvalta föreningen och fastigheterna samt att förbättra informationen till er medlemmar. 

Vi ber er att istället kontakta HSB kundservice om ni har frågor om ert boende (till exempel avgiftsavier och köer till parkering och extra förråd) och att göra felanmälan till Riksbyggen om något inte fungerar i fastigheterna. Styrelsen får löpande information från HSB och Riksbyggen och kan ta beslut om åtgärder utifrån detta. Se kontaktuppgifter nedan:

  • HSB kundservice: Smedjegatan 9 Luleå, kundservice.norr@hsb.se, 010-303 20 00
  • Riksbyggen: Felanmälan via e-tjänsten Mitt Riksbyggen eller telefon 0771-860 860

Om ni vill skicka in en skrivelse till styrelsen, en motion till kommande föreningsstämma eller ansöka om andrahandsupplåtelse av er lägenhet ber vi er att i första hand göra detta via inloggat läge på Mitt HSB (finns i menyn under Ärenden och felanmälan), i andra hand via epost till styrelsen (styrelse@kallkallan.nu) och i tredje hand på fysiskt papper som läggs i brevlådan vid källaringången i hus B. Kom ihåg att aktivera notiser via epost från Mitt HSB (finns i menyn under Min profil/Mina uppgifter) så att ni får information från styrelsen när vi lägger upp information.

Vi har även en liten informationsnotis om att Lumire behöver gräva upp en del av gång- och cykelvägen i nedre delen av backen på Klintvägen i slutet av september. Under tiden arbetet pågår, cirka 2 veckor, kommer gång- och cykelväg att ledas om via vårt område, mellan garage 4 och hus R samt nedanför hus R, hus P, hus A och ut på Blomgatan.

Med vänliga hälsningar,

 

Styrelsen för BRF Kallkällan


Till nyhetslistan