Månadsbrev april 2023

18 april 2023 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar!

Vi vill börja med att välkomna er på föreningens årsmöte som kommer att hållas på restaurang Köksverket den 16 maj 2023 kl. 18.00. En separat kallelse till årsmötet kommer att skickas ut tillsammans med årsredovisningen men boka gärna upp datumet redan nu. Det kommer att finnas fika och efter mötet finns möjlighet att stanna kvar en stund för diskussioner mellan oss medlemmar.

Vidare till de pågående projekten. Bytet av torkskåp i fem av föreningens gemensamma tvättstugor är nu klart vilket innebär att vi har nyare och mer energisnåla torkmöjligheter i samtliga tvättstugor. Även de större grävningarna för dränering av hus A och hus P är i det närmaste färdigställda. Under våren kommer entreprenören att återkomma för att återställa gräsytorna runt husen. Inom kort kommer även en besiktning av området att genomföras med syfte att identifiera plogskador som uppstått under denna vinter. Representanter från HSB, BDX och styrelsen kommer att medverka.

Köhanteringssystemet för parkeringsplatser och extraförråd (som finns i inloggat läge på Mitt HSB) har uppgraderats. Under en period har det inte gått att ställa sig i kö eller anmäla sig till objekt, vi hoppas att uppgraderingen har gått bra och att det inte orsakat alltför mycket störning för er. Inom kort kommer vi att få ett nytt digitalt bokningssystem till föreningen vilket kommer förenkla bokningen av gemensamma utrymmen samt öppna upp möjligheter att ta betalt för vissa tjänster. Det gäller bland annat avgift för övernattningsrummet vilket många önskat samt bokning av föreningens släpvagn.

Det första mötet med arbetsgruppen för el och energi har ägt rum, vi hoppas på att höra mer från dem inom kort! Kolla gärna in de andra arbetsgrupperna på föreningens webbsida och anmäl dig till någon eller flera av dem. Just nu finns arbetsgrupper för klimat och miljö, socialt arbete och hälsa samt fix. Vi hoppas att du vill engagera dig i någon av grupperna!

Kontakta gärna styrelsen på styrelse@kallkallan.nu eller trivselgruppen i ditt hus på trivselgrupp.hus.x@kallkallan.nu (byt ut x till bokstaven för ditt hus) om du har några frågor eller tips!

Med vänliga hälsningar.

 

Styrelsen för BRF Kallkällan


Till nyhetslistan