Utförda och planerade projekt för 2018 - 2019

29 september 2018 Översyn av brandskydd, nytt bokningssystem även för grovtvättstuga och larm till vicevärdskontoret, ytterligare byte av fjärrvärmecentral, bytet av lägenhetsdörrar inklusive slutbesiktning, förbättring av innergårdarna, carportar och sopbodor samt ny eldragning för källarbelysning

Brandskydd och brandskyddsansvar: 
Styrelsen tillsammans med vicevärden står inför ett stort arbete med att göra en översyn av alla hus när det gäller brandskyddet och ett säkerhetsföretag kommer att anlitas för expertutlåtande. Detta arbete kommer att pågå under en tid framöver. 

Nytt bokningssystem även till grovtvättstuga och larm till vicevärdskontoret:
Grovtvättstugans bokningssystem har monterats in och bokningar går nu att göras. Larmet till vicevärdskontoret har installerat och tas inom kort i bruk. Därefter går dörren endast att öppnas med tagg av behöriga personer. 

Byte av fjärrvärmecentral(undercentral):
Fjärrvärmecentralen för hus A och B är klart och undercentralen i C-huset (för C och D-husen) är monterad men slutbesiktning av centralen återstår. Nästa på tur att bytas blir undercentralen för N- och O-huset.  

Byte av lägenhetsdörrar:
Dörrbyten till säkerhetsdörren Daloc har utförts utan större problem. Styrelseledamöter har tillsammans med Secor gjort slutbesiktningar där dörrbyten har färdigställts. Dörrbesiktningar i hus P och R återstår samt vissa dörrbyten med efterföljande besiktning i suterränglägenheter. 

En offert har också lämnats av Secor för byte av källardörrar. Mer information kommer angående denna åtgärd. 

Förbättring av innergårdarna: 
Styrelsen kommer att göra förbättringar av innergårdar och detta arbete kommer att påbörjas våren 2019. Innefattar även lekplatserna. 

Förbättring av carportar och sopbodar: 
Målning av carportar och sopbodar ska genomföras under 2019

Nya eldragningar för belysning i källarna: 
En genomgång av belysningen i alla fastigheter kommer att påbörjas under 2018 och offerter på ny eldragning kommer att tas in.