Medlemsenkät 2022 (25/8-30/9)

27 augusti 2022 Nedan följer information om medlemsenkäten 2022. Vi i styrelsen hoppas att detta är en uppskattad påverkansväg för er som bor i BRF Kallkällan och att detta kan bli ett kontinuerligt inslag i styrelsens fortsatta arbete, även under kommande år. Återkoppling om enkäten och dess funktion är mycket uppskattad, det finns plats för det i slutet av enkäten.

Alla som bor i någon av BRF Kallkällans lägenheter och har fyllt 18 år uppmanas att svara på enkäten, det innebär att flera från samma lägenhet gärna får delta. Alla svar är anonyma och kan inte kopplas till dig som enskild individ. Vi beräknar att det tar 10-15 minuter att svara på enkäten, beroende på hur utförligt du svarar på frågorna.

Du kommer till enkäten via denna länk.

Det finns fysiska kopior av enkäten utanför vicevärdskontoret i hus B. Lämna den ifyllda enkäten i den grå brevlådan utanför källardörren i hus B (som leder in i korridoren med bastu, övernattningsrum och vicevärdskontoret). Det går också bra att hämta och lämna enkäter på måndagar mellan 16.00 och 18.00 då styrelsen bemannar vicevärdskontoret.

Resultatet från enkäten presenteras i november 2022. Presentationen sker på gruppnivå och alla individuella svar raderas efter avslutat analysarbete. Håll utkik på hemsidan och i kommande månadsbrev för uppdateringar.

Kontakta styrelsen på styrelse@kallkallan.nu om du har några frågor!


Till nyhetslistan