Månadsbrev december 2022

30 november 2022 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar!

Stort tack till alla som deltog på medlemsmötet,vilken uppslutning det var! Det blev en riktigt lyckad kväll om vi får säga det själva. Tack också för all uppmuntran vi fått från er inför vårt fortsatta arbete med att göra Kallkällan till Luleås bästa bostadsrättsförening! För er som inte deltog kommer bilderna från presentationen att läggas upp på föreningens webbsida. Nu till nyheterna för december.

Arbetet med dräneringen av hus A kommer att påbörjas v. 49 (5-9 december) så det kan bli en del störningar längs vägen vid Coop. Uppdaterade anslag med information kommer att sättas upp i hus A och på föreningens webbsida vid arbetets start och därefter vid behov. Som några av er kanske redan uppmärksammat så är leveransen av de nya torkskåpen försenad och bytet förväntas nu kunna påbörjas först i februari 2023. 

Under pandemin beslutade tidigare styrelse att endast ha bokningsbara tider i bastun, något som flera medlemmar nu velat ändra på. Önskemål har kommit in om att medlemmar önskar tider där bastun är öppen för alla, uppdelat på män, kvinnor samt familj. Styrelsen har därför beslutat att återinföra detta vilket innebär att bastun kommer att vara bokad och öppen för alla män på tisdagar klockan 16.00-20.00, för kvinnor på torsdagar mellan 16.00-20.00 samt för alla/familjer på söndagar mellan 10.00-14.00. Detta gäller från årsskiftet 2022/2023, mer information kommer att läggas upp på föreningens webbsida.

Vi arbetar vidare med att uppdatera informationen på föreningens webbsida, kontakta gärna Angelica Borg, sekreterare, på angelica.borg@kallkallan.nu om du ser något felaktigt eller som behöver aktualiseras. Vi arbetar också med att tydliggöra styrelseledamöternas ansvarsområden så att det ska bli enklare för er att kontakta rätt person i styrelsen så att vi kan hjälpa er så bra som möjligt. Avslutningsvis arbetar vi även med föreningens ekonomi och budgeten inför 2023. Kontakta gärna styrelsen på styrelse@kallkallan.nu eller trivselgruppen i ditt hus på trivselgrupp.hus.x@kallkallan.nu (byt ut x till bokstaven för ditt hus) om du har några frågor eller tips!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för BRF Kallkällan


Till nyhetslistan