Månadsbrev juli 2022

30 juni 2022 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar!

 

Under juni har vi arbetat vidare med både inre och yttre miljöer på området, vi har exempelvis genomfört den årliga inspektionen av fastigheterna för att kontrollera vad som behöver åtgärdas. Vid den yttre inspektionen såg vi bland annat att många områden runt fastigheterna är övervuxna och det finns en del klotter. Vid den inre inspektionen såg vi att väggar och golv behöver målas om i gemensamma utrymmen samt att flera rökluckor har spår efter vatten. Vi ber er därför att kontakta oss om ni ser att det rinner vatten vid rökluckorna i er port vid regn. Vi har också beslutat om en budget för varje gård som ska gå till förbättring av de gemensamma miljöerna, kontakta din trivselgrupp om du har förslag på åtgärder eller andra önskemål om hur din gård kan förbättras. Detta gäller mindre åtgärder såsom blommor, ätbara växter, komplettering av möbler, leksaker och liknande, de stora insatserna måste vänta på åtgärder inom dagvattenprojektet.

 

Vi vill också passa på att påminna om att vicevärdskontoret från och med 1 augusti 2022 och varje helgfri måndag framöver kommer att bemannas av styrelseledamöter mellan klockan 16.00 och 18.00. Välkommen att dela dina förbättringsförslag med oss där! Utöver det finns övernattningsrummet fortsatt att boka för alla medlemmar. Vi kommer under juli att komplettera utrustningen i rummet enligt förslag från er som redan hunnit använda rummet. Avslutningsvis vet vi att flera av er som bor på området planerar att köpa elbil inom kort och vi arbetar för att bygga fler platser för laddning. Hör av er till Ove Johansson eller skicka ett mail till styrelsen så att vi kan få en uppfattning om hur många platser som behövs. Det kommer också att finnas möjlighet att komma med åsikter kring detta och resterande boendemiljö i medlemsenkäten som kommer att skickas ut till er i slutet av sommaren, vi hoppas att många av er kommer att svara så att vi kan fokusera vårt framtida arbete för att göra bostadsrättsföreningen ännu bättre!

 

Skicka gärna ett mail till hela styrelsen på styrelse@kallkallan.nu

 

Med vänliga hälsningar

 

Styrelsen för BRF Kallkällan Luleå

 

Uppdaterad 2023-08-27: Tagit bort inaktuella kontaktuppgifter.


Till nyhetslistan