Månadsbrev januari 2023

09 februari 2023 Detta månadsbrev har ju redan hängt uppe ett tag när den här nyheten läggs upp, vi ber om ursäkt för fördröjningen.

Hej alla medlemmar!

Hoppas att ni har fått en bra start på det nya året! För oss i styrelsen har det inte hänt så jättemycket sedan senaste månadsbrevet, vi tänkte därför passa på att berätta lite om planerna för de kommande månaderna och vad som är på gång i föreningen. 

För det första pågår en försäljning av en av föreningens hyresrätter (Lingonstigen 2B) som nu alltså omvandlas till en bostadsrätt. Det har funnits en stort intresse för lägenheten med många på visning, roligt tycker vi! För det andra har styrelsen beslutat att inte gå vidare med arbetet med ett köp av Bergviksgården då det skulle innebära en alltför omfattande renovering för att uppfylla föreningens behov. 

De gemensamma bastutiderna är nu inlagda i bokningssystemet, för herrar är det bokat på tisdagar klockan 16.00-20.00, för kvinnor på torsdagar mellan 16.00-20.00 samt för alla/familjer på söndagar mellan 10.00-14.00. Övriga tider är öppna för bokning. Varmt välkomna! Om ni inte befinner er i värmen i bastun skulle vi uppskatta om alla kan hjälpas åt att hålla borta snö och grus från portarna så att de fungerar som de ska. Det finns en sopborste i varje port samt snöskyffel vid källaringångarna för att göra detta.

Framöver kommer styrelsen att arbeta med att öka antalet platser med möjlighet till elbilsladdning, att uppgradera det digitala bokningssystemet i föreningen, att installera termostater på fler element i våra fastigheter, byta mätarna för elförbrukning i lägenheterna, växtlighet på föreningens område, renovering av garagen samt att förbereda en så bra överlämning som möjligt till den nya styrelsen.

Vi avslutar med att påminna om att det är dags att skriva motioner till årsstämman! Skicka din motion till styrelsen senast den 28 februari 2023 för att den ska tas upp på mötet. Kontakta gärna styrelsen på styrelse@kallkallan.nu eller trivselgruppen i ditt hus på trivselgrupp.hus.x@kallkallan.nu (byt ut x till bokstaven för ditt hus) om du har några frågor eller tips!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för BRF Kallkällan