Månadsbrev juni 2022

30 juni 2022 På grund av tekniska utmaningar kommer styrelsens första månadsbrev först nu. Vi hoppas att de flesta av er kunnat ta del av informationen som suttit uppe i trappuppgångarna alternativt lämnats i brevlådan i suterränglägenheterna under tiden.

Hej alla boende!

Vi har i den nya styrelsen beslutat att delge er en kort beskrivning kring händelser och annat som sker i vår förening månadsvis.

I detta första utskick kan vi bl.a berätta att fr.o.m 1/8 2022 kommer vicevärdskontoret vara öppet kl. 16.00-18.00 varje helgfri måndag framöver. Vi bemannar upp från styrelsen och svarar på frågor från er och ni får gärna komma med synpunkter till oss.

Vi kan också berätta att vårt jättefina uthyrningsrum som ligger i anslutning till kontoret är i gång och bokningar görs på samma sätt som bastubokningar. Detta rum är till för era gäster och kommer att vara gratis för alla medlemmar. Hör av er om ni behöver hjälp.

När det gäller gårdsprojekten gör vi inga stora ändringar och detta p.g.a att vi inväntar vad som händer med dagvatten och grävningar kring detta. Vi kommer även att utforma och skicka ut en enkät till er i området. I övrigt jobbar styrelsen på med vanligt förekommande ärenden och vi finns alltid till hands för er medlemmar.

 

Ha en trevlig sommar hälsar vi från styrelsen!

 

Uppdaterad 2023-08-27: Tagit bort inaktuella kontaktuppgifter.


Till nyhetslistan