Månadsbrev februari 2023

09 februari 2023 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar!

Styrelsen skulle behöva er hjälp med att rapportera eventuella problem med fönstren i lägenheterna. Flera som bor i föreningen har meddelat att det bildas kondens mellan fönsterrutorna och vi har därför kontaktat glastillverkaren för att nyttja garantin. Det är viktigt att ni, om ni har problem med fönster i er lägenhet, kontaktar HSBs kundtjänst på telefonnummer 010-3032000 eller epost kundservice.norr@hsb.se senast fredag den 17 februari 2023.

När vi ändå nämner HSBs kundtjänst så vill vi påminna er om att kontakta dem med frågor ert boende samt den dagliga driften av föreningen som styrelsen inte tar hand om. Det gäller exempelvis frågor om nycklar och tillgång till olika lokaler samt digitala lösningar. Fel som inte faller under bostadsrättsinnehavarens ansvar för lägenheten ska felanmälan till Riksbyggen genom att logga in med e-legitimation på https://www.riksbyggen.se/kundtjanst/felanmalan/.

Vidare har styrelsen beslutat att under 6 månaders tid placera en del av föreningens kapital på ett räntebärande konto hos HSB. Vi har även beslutat att dränera ännu ett hus i föreningen, vilket blir hus P. LMA har meddelat att de har möjlighet att påbörja arbetet direkt efter att arbetet med hus A är avklarat, det blir troligtvis under sista veckan i februari eller första veckan i mars. Gällande de nya torkskåpen, som vi tidigare skrivit om, inväntar vi fortfarande leveransen av dessa. Vi återkommer med mer information kring dessa projekt när vi vet mer.

Avslutningsvis påminner vi igen om att det är dags att skriva motioner till årsstämman! Skicka din motion till styrelsen senast den 28 februari 2023 för att den ska tas upp på mötet. Kontakta gärna styrelsen på styrelse@kallkallan.nu eller trivselgruppen i ditt hus på trivselgrupp.hus.x@kallkallan.nu (byt ut x till bokstaven för ditt hus) om du har några frågor eller tips!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för BRF Kallkällan 


Till nyhetslistan