Nyhetsbrev nr 2 2024

07 februari 2024 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar,

Styrelsen börjar med att skicka ett stort tack till er alla som kom på medlemsmötet den 15 januari 2024. Trots lite haveri med tekniken fick vi ett trevligt möte med information och dialoger med er! Bilder från presentationen finns upplagda på föreningens webbsida och på Mitt HSB, kontakta styrelsen om ni behöver fysiska kopior.

Styrelsen har även beslutat om att brf-kontoret kommer att hållas öppet för er medlemmar mellan klockan 18.00 till 19.30 på måndagarna den 19 februari 2024, den 18 mars 2024 samt den 22 april 2024. Fler datum beslutas löpande och meddelas till er varefter de beslutas. Som vanligt gäller att ni gör felanmälan till Riksbyggen om något är trasigt i fastigheterna och att ni kontaktar HSB kund- och medlemsservice om ni har frågor om exempelvis avier eller nycklar. Varmt välkomna!

Styrelsen arbetar vidare med de pågående projekten. Först kan vi meddela att styrelsen valt att sälja den släpvagn som köptes in till föreningen, dels eftersom graden av användning var låg, dels eftersom administrationen för släpvagnen blev allt för stor och osmidig. Vi arbetar även med att undersöka behovet av elbilsladdare och skulle bli mycket tacksamma om ni kan tänka er att svara på 5 frågor om ert behov av elbilsladdning. Enkäten finns tillgänglig digitalt via denna länk. Det finns även fysiska kopior att hämta vid brf-kontoret i hus B. Vi önskar ert senast den 1 mars 2024.

Avslutningsvis vill styrelsen informera om att en styrelseledamot valt att avgå med omedelbar verkan på grund av personliga skäl. Styrelsen kommer att arbeta vidare med kvarvarande ledamöter fram till ordinarie föreningsstämma. Kontakta gärna styrelsen eller valberedningen om ni är intresserade av att engagera er i föreningen så får ni mer information om hur det är att vara förtroendevald i Brf Kallkällan. Mer information kommer via anslag i portarna och på föreningens webbsida.

Med vänliga hälsningar,

 

Styrelsen för brf Kallkällan


Till nyhetslistan