Månadsbrev nr. 5 2023

14 maj 2023 Månadens brev med information om styrelsens arbete. Sätts upp i trappuppgångar alternativt lämnas i brevlådor hos de som bor i suterränglägenheterna under veckan!

Hej alla medlemmar!

Vi vill börja med att återigen välkomna er på föreningens årsstämma som kommer att hållas på restaurang Köksverket den 16 maj 2023 kl. 18.00. Kallelse och möteshandlingar finns digitalt på Mitt HSB, på föreningens webbsida samt fysiskt utanför kontoret i hus B. Det kommer att finnas fika och efter föreningsstämman hålls ett kortare medlemsmöte.

Ytterligare ett datum att hålla koll på blir tisdagen den 30 maj 2023, då kommer vi att ha den årliga vårstädningen på våra gårdar. På tal om att rensa så kommer årets cykelrensning att påbörjas i hus B under kommande veckor, därefter är det hus C som står på tur. Mer information om både vårstädningen och cykelrensningen kommer att finnas i respektive hus samt på föreningens webbsida.

I början av juni kommer samtliga mätare för debitering av elförbrukning i lägenheterna att bytas ut. Det finns mer information om detta i respektive port och på föreningens webbsida, alla ska även få mer exakt information om hur och när bytet går till samt hur det påverkar respektive lägenhet genom avisering i brevlådan veckan innan bytet.

Uthyrningen av föreningens släpvagn är nu igång! Den kan bokas på helgfria måndagar när styrelsen bemannar kontoret i hus B mellan klockan 16-18 fram tills det nya bokningssystemet är klart. Därefter är planen att släpvagnen ska kunna bokas digitalt och att nycklar och tillbehör ska finnas tillgängliga utan att styrelsen behöver sköta ut- och återlämning. Vi hoppas att detta även kommer att fungera för utlåning av föreningens slagborr inom kort.

Vi som har suttit i styrelsen sedan maj 2022 tackar för detta år och önskar varmt lycka till till den nya styrelsen. Vi hoppas på ett givande år där arbetet fortsätter med att göra Kallkällan till den bästa bostadsrättsföreningen! Passa på att anmäla dig till någon av arbetsgrupperna eller till kompetenspoolen om du vill vara med och bidra.

Kontakta styrelsen på styrelse@kallkallan.nu eller trivselgruppen i ditt hus på trivselgrupp.hus.x@kallkallan.nu (byt ut x till bokstaven för ditt hus) om du har några frågor eller tips!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för BRF Kallkällan


Till nyhetslistan