Vicevärdskontoret

15 november 2021

Hej alla medlemmar i BRF Kallkällan!

Hösten är här, frosten har lagt sig och vintern närmar sig med stormsteg. 

I och med det nya året har vi i styrelsen till BRF Kallkällan förnyat vårt avtal med HSB. Efter många om och men har vi fattat beslutet att stänga vårt vicevärdskontor som vi tidigare har haft öppet under vissa tider i Hus B, från den första januari 2022. 

Det finns flera anledningar till detta. Bland annat önskade HSB en ombyggnation av rummet för att öka säkerheten för de som arbetar i lokalen, på grund av en incident under våren. Utöver det är det väldigt få av våra medlemmar som besöker kontoret under öppettiderna och såklart är det en stor kostnad för föreningen att ha en representant från HSB närvarande under flera timmar i veckan, när hjälpen vi får på plats lika enkelt kan göras via telefon. 

Kontoret har precis som under sommaren fortsatt stängt året ut, och ni når vår förvaltare samma tider som innan på telefon: måndag eftermiddag och torsdag förmiddag. Från den 1/1-2022 är det dock till HSBs kundservice ni ringer vid frågor och funderingar eller hjälp kring ert boende, precis som ni kan göra redan idag. De finns tillgängliga för er varje vardag. 

Vi förstår att det här beslutet kan tyckas plötsligt och tråkigt, men vi tror och hoppas att värdet på den besparing vi gör kommer vara värt det för alla våra medlemmar, både nu och lång tid framöver. 

Vänligen, 

Styrelsen