Toppsockret beställer klimatsmarta tvättstugor av Söderkyl

13 oktober 2015 Brf Toppsockret har tecknat avtal med Söderkyl, för att totalrenovera föreningens samtliga fem tvättstugor. Tvättstugorna kommer att vara i modernaste snitt, med både miljömärkta och energieffektiva produkter, och bokningsmöjligheter både genom närmaste elektroniska bokningstavlor och appar till iPhone och Android.

Söderkyl börjar riva två tvättstugor på tisdag 27 oktober. Första etappen blir tvättstuga 4 och 5. Andra etappen tvättstuga 1-3, fortsätter efter nyår. Våra nya tvättstugor kommer att vara fullt utrustade och ha allt man kan förvänta sig av moderna tvättstugor. Bokningen kommer att kunna ske både på bokningstavlor (skärmar) som vi placerar ut på fem olika platser i källargången, och även via en app som man kan tanka ner till sin iPhone eller Android.  

Våra tvättstugor kommer innehålla både miljömärkta och energieffektiva produkter och mycket som är producerat i Sverige. Bl a ljuddämpande undertak från Ecophone, tillverkad i Hyllinge, av 70% återvunnen glasfiber och är Svanenmärkta. Torkskåp och torktumlare i nyaste energieffektivaste klass med värmepumpar och tvättmaskiner från E-lux tillverkade i Ljungby. Bokningssystemet från svenska E-lux/RCO produceras i Järfälla. Tvättmedel och mjukmedel i det automatiska doseringssystemet, som kommer att vara ytterligare en extra medlemsnytta i månadsavgiften, är självklart Svanenmärkt och godkänt av astma- och allergiförbundet. Läs mer om bokningstavlorna ELS Vision på: professional.electrolux.se samt om tvättmedlet (Clax Elegant G) och sköljmedlet (Clax Deosoft Breeze) på www.diverseysolutions.com.

 

Brf Toppsockret är en klimatsmart förening, som prioriterar investeringar som sänker förbrukningen av el, värme och vatten, och väljer leverantörer som har sunda miljöstrategier.