Toppsockret tecknar nytt avtal för återvinningen

21 juli 2018 Brf Toppsockret har tecknat avtal med Svenska Servicestyrkan, för hämtning av all återvinning och grovsopor. Avtalet ger Toppsockret både en lägre löpande kostnad för tjänsten, likväl en tydlig veckovis tillsyn och skötsel av miljöhuset som vi kallar Ketchuphuset.

Under budgetåret har vi sagt upp många avtal, de flesta bara senaste månaderna; trappstädning, tjänst för underhållsplan, administrativ- och ekonomisk förvaltning, markskötsel inkl trädgårdsmästare och sist men inte minst hämtning av återvinning. Syftet med uppsägningarna har både varit att få lägre kostnad, men i vissa fall även att få den servicenivå vi redan betalar för.

Avtalet med Svenska Servicestyrkan ger Toppsockret både en lägre löpande kostnad, men ökar framförallt ett stort mervärde vi har saknat; en tydlig veckovis tillsyn och skötsel av miljöhuset som vi kallar Ketchuphuset. Felsortering har fått hanteras av våra entusiaster, vilket vi nu hoppas kan hanteras genom vår nya entreprenör istället.

Vi tackar vår nuvarande entreprenör Recycling i Stockholm AB för ca 10 års samarbete.

Brf Toppsockret är en klimatsmart förening, som prioriterar investeringar som sänker förbrukningen av el, värme och vatten, och väljer leverantörer som har sunda miljöstrategier.