Toppsockret väljer Planima för underhållsplanen

13 juni 2018 Efter många års arbete med underhållsplaner i Excel och HSB:s Underhållsplan online, väljer Toppsockret att gå över till webbtjänsten Planima. Planima erbjuder en kombination av enkelt användargränssnitt, full frihet för användaren att lägga till och ändra allt innehåll när som helst och har möjlighet att skapa fina rapporter med valfria parametrar som går att visa på en presentation eller skicka vidare direkt på email.
http://planima.se/

Brf Toppsockret har haft en "digital" underhållsplan i närmare tio år, sedan den konverterades från pärmar. Det digitala verktyget har dock varit så beroende av konsultinsatser, så att vi i stället har arbetat med en egen plan i Excel vid sidan av. Inget av dessa två varianter har dock uppfyllt styrelsens krav på kombinationen enkel användning för ändringar, uppdatering av mängder och priser, användbarhet och möjlighet till presentation för medlemmarna på hemsida och i årsredovisningarna. Efter en hel del sökande har vi tidigare inte funnit ett verktyg eller tjänst som går att köpa eller abonnera på utan att behöva gå via konsultbolag, som säljer tjänster i paket med ett eget planeringsverktyg. Webbtjänsten Planima visar sig ha den funktionalitet vi har letat efter och väljer därför att gå över till Planima från och med detta budgetår.     

Planima är ett molnbaserat verktyg som ger dig en helt ny syn på underhållplanering av dina fastigheter. Med ett unikt gränssnitt och smarta funktioner blir det superenkelt att komma in i ett effektivt och förebyggande underhållsarbete. Underhållsplanering, helt enkelt! Planimas hemsida>

Brf Toppsockret är en klimatsmart förening, som prioriterar investeringar som sänker förbrukningen av el, värme och vatten, och väljer leverantörer som har sunda miljöstrategier.