Toppsockret förnyar avtalet med Aimopark

30 augusti 2023 Efter femton år av bra samarbete med Aimopark för besöksparkeringen, har föreningen förnyat avtalet för ytterligare två år i samband med en utökning av antalet parkeringsplatser.

Toppsockret har sedan 2008 haft avtal med Aimopark (dåv Carpark, senare MobilPark), om att sköta föreningens besöksparkering. Samarbetet har fungerat väl och åren har bara rullat på. Efterfrågan av besöksparkeringar har ökat successivt i vårt område, både på grund av stor förtätning och minskade möjligheter till parkering på Lingvägen. Föreningen beslutade därför under våren 2023 att utöka besöksparkeringen med två platser till sammanlagt sju stycken, och samtidigt se över avtalet Aimopark. Det nya avtalet ger Aimopark tillgång till en stor parkering i vårt område, samtidigt som föreningen får en ännu större källa till intäkter som kan bidra till underhållsåtgärder och amorteringar. 
UPPDATERING/TILLÄGG: From 22 december har besöksparkeringen utökats med ytterligare en plats till totalt åtta besöksparkeringar. 

Om Aimopark:
Vision - vår långsiktiga dröm
Vi vill bli den mest eftertraktade och rekommenderade samarbetspartnern för mobilitetslösningar i Norden. Tillsammans med våra partners vill vi vara en viktig del i skapandet av smartare städer och tätorter med mer hållbara transporter. Hur ska det gå till? Jo, det gör vi genom att införa nya mobilitetslösningar, erbjuda trygg och kvalitetssäkrad parkering, samt göra vardagen enklare för våra kunder.  

Brf Toppsockret är en klimatsmart förening, som prioriterar investeringar som sänker förbrukningen av el, värme och vatten, och väljer leverantörer som har sunda miljöstrategier.