Container & bokningssystem

23 september 2022

KONTAINER vid VBv 69 för vattenskadad materiel

Boservice har ställt upp en container utanför VBv 69 (vid källartrappan) över helgen.

De som fått vattenskadad materiel vid översvämningen i källarna, kan lägga detta i kontainern för transport till återvinningscentral.  OBS! el, elektronik, kemikalier eller glas får inte läggas här – dessa material ska du själv lämna till återvinningscentralen. Observera att denna kontainer ENDAST ska användas av de som drabbats av vattenskador i källarna!

BOKNINGSSYSTEMET

Knappkod till ytterdörren tvättstuga K2
För att öppna ytterdörren till tvättstuga K2 (VBv 19, nära Musikvägen) behöver du, tills vidare, ange en fyrsiffrig kod (5757) för att öppna dörren. Din tagg ska inte användas i dörrläsaren.

Tvättrummen i K2 har försetts med lås som öppnas med din lägenhetsnyckel. Bokning av tvättstuga K2 sker på listor på anslagstavlan i tvättstugan.

Tvättstuga K1 (VBv 175, nära skolan)
Tyvärr har Certego haft kommunikationsproblem med sin servar, så det har varit lite till och från ett par dagar med dator och mobilbokningen.

Nu har tvättrumsdörrarna försetts med lås som passar din lägenhetsnyckel. Bokningslistor finns på anslagstavlan. Har du bokad tid i dator/mobil ska du skriva in denna tid på bokningslistorna! Ytterdörren till K1 öppnas med din tagg.

 

- Din förening – SERENADEN -

 
 
 

Till nyhetslistan