Styrelsemötet 11/10 2023

12 oktober 2023 Fixardagen, stamrenoveringen, bokningssystemet & föreningsstämma 31/1

Fixardagen

Många snickrade, målade och fixade runt sin bostad. Många passade också på att se vårt nya FTX i kvartersgården och såg hur finurligt enkelt detta fungerar i en liten film. Ulf berättade bl.a. om att detta återvinner 75% av värmen och återför den till den nya friska rumsluften. På så vis minskas fjärrvärmeförbrukningen med lika mycket – 75%, samtidigt som vi får filtrerad uppvärmd friskluft! Vilket gör att dessa aggregat ”betalar sig själva”, utan att ge högre månadsavgifter – om vi installerar sådana i alla våra huskroppar! Bengt & Nadja fixade den goa lunchsoppan – tack.

Stamrenoveringen/Hyresnämnden

Hyresnämnden behandlar nu föreningens ansökan om stamrenovering, så som den presenterades i våras. Av 162 medlemsröster har 120 röstat FÖR och 42 MOT föreningens förslag. Närmast kommer Hyresnämnden att kalla till ett sammanträde där de som röstat MOT förslaget får redovisa sitt ställningstagande.

Bokningssystemet i källaren

I bastu/verkstadskällaren vid källarnedgången VBv 51 är bokningssystemet fortfarande opålitligt efter den översvämning vi hade i källaren i somras. Avfuktning har utförts men hjälpte tyvärr inte, så nu kommer Certego att göra en felsökning för att åtgärda detta. Bokningar i tvättstugorna fungerar utan problem.

Ordinarie föreningsstämma 31 januari 2024

Nu är det dags att börja fundera över nästa år i Serenaden! Dina förslag kan du lämna till vår sekreterare, Stefan Jagell Mv12. Han tar emot dina motioner senast 30/11.

Valberedningen vill också ha förslag på nya styrelsemedlemmar. Vet du någon som vill vara med, eller kanske vill du vara med själv, lämna dina förslag till Ingrid Leemans Mv84.

 

- Din förening – SERENADEN -

 
 

Till nyhetslistan