Styrelsemötet 2024-04-17

20 april 2024 Hyresnämnden, felsorterad post, cykelrensning, entréer, laddplatser, vägbommar, vatten och fixardag

Hyresnämndens beslut från den 2024-03-28

Hyresnämnden har ännu inte meddelat om beslutet om stamrenoveringen överklagats, så vi får vänta lite till.

Felsorterad post
Fler har anmält att post sorteras i fel postfack. Om du råkar få en försändelse som ska till någon annan, var en god granne och lägg denna i rätt postfack. Då slipper vi alla få försenad post och riskera att kanske missa en förfallodag. Tack säger din granne.

Cykelrensning
Snart är det åter dags för en cykelrensning i föreningen. Äger du en trasig cykel som du sparar för att laga i framtiden, se till att flytta bort den från våra gemensamma cykelställ! Cykelställen ska inte fungera som skrotupplag.

Entréer och altaner
Inte heller förvaring av skräp och kuriosa i våra entréer och på altaner får förekomma. Anticimex, som utför arbeten i vår förening, har påpekat att sopor drar till sig skadedjur. Vår utemiljö är en gemensam angelägenhet. Alla i föreningen har rätt till en trivsam omgivning.

Laddplatser för elbilar
Utredningen om installation och placering av laddplatser fortgår.

Vägbommarna
Vägbommarna vid infarterna är slitna och planerar att bytas.

Vatten
Vår förening förbrukar mer vatten än vad som anses normalt. Har du en otät vattenkran, eller en toalett där vattnet rinner, hör gärna av dig till styrelsen för att se om vi kan hjälpa dig med problemet.

Tips! Stå stark, stå säker, förebygg fall
Region Uppsala håller i maj en serie föreläsningar och workshops för en ökad livskvalitet för alla 60+. Arrangemanget hålls i samarbete med lokala föreningar i Gottsunda. Kostnadsfritt. Klicka här för mer info.

Fixardag 19 maj
Vi samlas alla till vårens stora FIXARDAG i SERENADEN:
söndag den 19 maj kl 10-16. Våra trevliga fixardagar använder vi till att fixa till lite runt våra lägenheter och i vårt fina område efter vinterns framfart. Container finns vid kvartersgården. Ta på oömma kläder och kom till kvartersgården från kl 10. Vi får också tillfälle att samtala om hur det är att bo i Serenaden och göra det trivsamt.

- Din förening – SERENADEN -

 
 
 

Till nyhetslistan