Serenadens föreningsstämma 29/1

30 januari 2020

Ett 50-tal medlemmar hörsammade kallelsen till föreningens årsstämma den 29/1. Jasmin El-Masri från Boservice valdes att leda stämman, vilket hon gjorde både trevligt och insiktsfullt. Föreningens ekonomiska redovisning gick klanderfritt. Tack Jasmin.

Ny styrelse blev efter sedvanlig konstituering:

Gunilla Helmersson, ordförande
Bengt Karlsson, omval, vice ordförande
Stefan Jagell, sekreterare
Bengt Mårtensson, studie & fritid
Ulf Wahlund, omval, info & webb
Nadja Boucheloukh, ledamot
Almir Karacic, nyval, ledamot
Peter Piechowski, ledamot utsedd av HSB

Zeinab Ali, suppleant
Geert Cornelis, suppleant
Anita Hussénius, nyval, suppleant

Motionerna:

1.    Träningslokal i Serenaden. Beslut: Frivilliga i föreningen bildar en grupp tillsammans med Stefan Jagell för att arbeta fram ett förslag.

2.    Dörröppnare. Styrelsen fick uppdraget att undersöka kostnaderna för installation av dörröppnare i våra tvättstugor.

Information efter stämman:

Ulf berättade att stamspolningarna nästan är avslutade och att Interspol rekommenderar oss att vänta med med beslut om stamrenoveringen tills nästa stamspolning 2024.

Information om vattenskadorna i VBv 1, 3 samt 9. Föreningen undersöker möjligheter att mäta ökad vattenförbrukning för att förutse ev. vattenläckor på kall-, varm- och värmevatten.

Värme i våra lägenheter. Föreningen undersöker vad som behöver göras med våra element för att få önskad temperatur i varje lägenhet.

Information om att en ny radonmätning kommer att påbörjas nästa höst.

Matavfall, tidigare komposterbart, kommer att lämnas i papperspåsar från den tidpunkt då Uppsala Vatten lämnar ut påsar och kärl till våra lägenheter.


Till nyhetslistan