Styrelsemötet 15/9

16 september 2021 Stamrenovering, radonmätning, bokning av garage & P-plats, yttre besiktning samt hemmavicevärden

Stamrenoveringen påbörjas!
Nu inleds förberedelserna inför kommande stamrenovering. Som första steg anlitar vi ett företag, Projektidé AB, som ska hjälpa oss att ta fram en handlingsplan. Idag vet vi t.ex. inte om det räcker med en s.k. ”in-lining” av befintliga avloppsrör eller om de måste bytas ut. Vi vet inte heller när det är rätt tid att genomföra detta arbete. Mer information kommer om detta senare i höst.

Radonmätningarna
MSB ålägger oss att göra radonmätningar vart tionde år. 2009 påbörjades förra mätningen och nu är det dags för vinterns mätningar. Ett företag, Radea AB, anlitas för att hjälpa oss med detta och praktisk information kommer inom kort.

Bokning av garage och parkering
Nu kan alla medlemmar själva boka plats för att hyra garage och p-plats på HSB webb. Du loggar in med ditt personnummer och BankID på:
https://hsb-login.hsb.se/logon/LogonPoint/index.html. Under ”Administration” och ”Köhantering” finner du köer för garage och parkeringar.

Yttre besiktning
Styrelsens yttre besiktning kommer att ske lördag 25/9.

Hemmavicevärden
Vi påminner om att hemmavicevärden träffas helgfria tisdagar kl 18:30-19:30 i kvartersgårdens styrelserum. Telefonnummer till styrelserummet är: 018-40 15 33.
Där får du hjälp med bokning av samlingssalen i kvartersgården, bokning av källarförråd samt nycklar till kvartersgården och källarförråd. Hemmavicevärden ger dig också råd ifall du vill ändra något i eller kring din bostad.

 

Din förening - SERENADEN

 
 
 
 
 

Till nyhetslistan