Styrelsemötet 10/4

11 april 2019 Garageportarna, parkering vid sophus 4 (K1) och fixardag 19/5

Garageportarna
För att öppna de garageportar som installerades för några år sedan ska man dra i handtaget samtidigt som man med andra handen trycker lite inåt, upptill på dörren. På så sätt underlättas öppningen och dörrens upphängning får en längre livsländ.

Vid stängning ska dörren stängas mjukt och inte släppas ner.

Det är också viktigt att alltid låsa garageporten även om bilen är ute. Detta för att förhindra objudna gäster.

 

Parkering utanför sophus 4

Parkeringen utanför sophus 4 (vid tvättstuga K1) i vändplanen är inte tillåten. Om  sopbilarna inte kan vända och backa på vändplanen, kommer vi inte få vårt soprum tömt och kan tvingas att låsa detta! Tyvärr innebär detta, i så fall, att vi får klara oss med de andra fyra soprummen.

 

Fixardag söndag 19 maj kl 10-16
19 maj är det åter dags för vår fixardag. Kallelse kommer senare. Då går vi alla man ur huse för att fixa till efter vinterns framfart i vårt kvarter. I år tar vi samtidigt en vårträff där föreningen tar med några grillar, grillkol och grillverktyg. Var och en tar med sig det man vill grilla (korv, kött eller fisk). Föreningen bjuder på dricka, bröd och kaffe. Vi får tillfälle att dryfta gemensamma frågor i vårt boende samt fixa och dona lite inför sommaren. VÄLKOMMEN!


Till nyhetslistan