Styrelsemötet 15/5

16 maj 2019 Fixardag 19/5, vattenskadorna VBv 1+3, extra föreningsstämma 27/5

Vårträff med fixardag 19/5

Söndagen den 19 maj samlas alla boende till en vårträff med fixardag kl 10-16. Vid vårträffens grillunch grillar du något gott du tagit med att grilla. Föreningen ordnar med grillkol, dricka, kaffe, bröd och frukt. Tänk på att vårträffen är en familjedag, varför alkoholfritt och rökfritt gäller.

NYHET! Vid vårträffen bjuder vår vävförening på en pristävlan! Vi ska namnge våra fem ”ben” i Serenaden så att vi lättare hittar varandra. Tävlingskupong har du fått i din brevlåda. Välkommen!

 

Vattenskadorna VBv 1 och 3

Nu är de svåra vattenskadorna på VBv 1 och 3 besiktigade, torkade och klara för renovering. Vi har konstaterat att vattenskadan orsakats av vattenläckage från ledningarna på vinden och att skadorna är isolerade enbart till dessa två lägenheter.

Vid renoveringen får vi samtidigt ett tillfälle att undersöka hur avloppsrören har klarat sina första 40 år i föreningens tjänst och vad som behöver vidtagas inför stambytet som är planerat enligt vår underhållsplan till 2022. Mer om detta får du veta på vår extra föreningsstämma 27/5.

 

EXTRA FÖRENINGSSTÄMMA måndag 27 maj 2019

Föreningen har gjort en utredning om vad beslutet från ordinarie föreningsstämman 30/1 innebär och behöver medlemmarnas åsikter om hur vi ska gå vidare. Beslutet innebär stora kostnader och att medlemmarnas självbestämmande begränsas vad det gäller vatteninstallationerna i lägenheterna. Det kräver också årliga besök i varje lägenhet för att ”vrida på kulventilernas kranar”.

 

EXTRA! Förutom genomgång av detta kommer extrastämman att bjuda på information om kommande stambyte. När kan det komma? Vad innebär det för mig? Hur går det i VBv 1 och 3?


Till nyhetslistan