Styrelsemötet 16/11 2022

17 november 2022 Nya idéer, stamrenoveringen, postboxar, nytt parkerings-bolag, bokningssystemet och målning av radhusens fasader.

Dina idéer – dags för motioner till föreningsstämman!
Nu är det hög tid att du lämnar in dina idéer och förslag på vad du vill ska förbättras i vårt boende i Serenaden. Senast den 30/11 ska dina skriftliga förslag lämnas till vår sekreterare, Stefan Jagell, Mv 12. Kom ihåg att ange vad du vill ska göras och att underteckna din skrivelse med namn, adress och datum.

Stamrenoveringen
Projektgruppen jobbar vidare med den kommande stamrenoveringen. Det är det största arbetet som styrelsen har tagit på sig. Därför tar det lite tid att finna lösningar på alla detaljer. När dessa har klarnat kommer det att presenteras för alla medlemmar, innan beslut tas vid ordinarie eller extra föreningsstämma under 2023.

Postboxar
De nya postboxarna har nu monterats vid resp. infart. Efter Postnords besiktning och nycklarna delats ut, tas boxarna i bruk. Morgontidning och reklam kommer även fortsättningsvis att levereras i dörren. Mer info kommer med nycklarna.

Nytt parkeringsbolag fr.o.m. 4/12 - PARKIA
Nytt parkeringsbolag har kontrakterats fr.o.m. 4/12. Föreningen påminner om att parkering innanför bommarna INTE är tillåten. Endast i- och urlastning är tillåten. Bilen får inte ställas så att den hindrar annan trafik eller utryckningsfordon.

Bokningssystemet
Åsknedslaget i augusti ställde till med en del skador i bokningssystemet. Tre olika leverantörer berördes och felsökningen blev besvärlig. Nu är routern utbytt, Telenor (f.d Bredbandsbolaget) har bytt trasig switch och vi inväntar Certego att återstarta bokningssystemet inom kort.

Målning av radhusens fasader
Kommande vår och sommar är det dags att måla radhusens fasader mot Musikvägen. Inför detta ska allt som hindrar målning och ställningsbygge avlägsnas. Lägenhetsinnehavaren ansvarar för detta. Mer info kommer till berörda lägenheter.

Gottsunda konstkalas
I helgen (18-20 november) inbjuder Konstfrämjandet till Gottsunda konstkalas i Gottsunda centrum. Utställningar, konstnärliga nedslag, läsning och öppna ateljéer. Du finner all info på: Gottsunda KonstKalas — Konstfrämjandet Uppland (konstframjandet.se).

 

- Din förening – SERENADEN -

 

Till nyhetslistan