Styrelsemötet 13/5

14 maj 2020 Fixardag 17/5, besiktning av skyddsrummen 27/5, nyckelhanteringen, parkeringar och garage.

Fixardag 17/5
Kom till årets fixardag på söndag 17/5! Som vanligt finns det brädor, färg och verktyg vid vår kvartersgård från kl 10. Där finns också en container för grovsopor. Kvartersfesten flyttar vi till i höst p.g.a coronarisken.

Besiktning av skyddsrummen 27/5
Onsdag 27/5 kommer besiktningsman från MSB att besiktiga våra tre skyddsrum. Då ska bl.a. de sex luftpumpar som finns i flera förråd kontrolleras samt utrustning inspekteras. De som har berörda lägenhetsförråd i källarna kommer att kontaktas så att besiktningsmannen får tillträde till dessa förråd.

Förenklad nyckelhantering
Vår nyckelförvaltare – Certego – får i fortsättningen löpande info om vem som är lägenhetsinnehavare i våra lägenheter. Detta gör att nyckelhanteringen förenklas för oss alla. I fortsättningen kan lägenhetsinnehavaren själv gå till Certego och beställa extra nycklar mm. mot uppvisande av leg. Se mer info på vår hemsida.

Parkeringar och garage
Vi har kö på lägenhetsinnehavare som behöver parkering eller garage. Möjligheten att hyra både garage och parkeringsplats tillkom under förutsättningen att det fanns lediga platser. Nu gör det inte det. Därför vill vi be dig som hyr både garage och parkering att fundera över om du kan avstå det ena till förmån för dina medboende. Tag i så fall kontakt med vår förvaltare på HSB, Anders Severin, tel 018-18 00 00.

Vi ses på söndag 17/5 kl 10 vid vår kvartersgård


Till nyhetslistan