Styrelsemötet 17/11

18 november 2021 Motioner, valberedningen, stambyte/renovering, att göra i höst och kaffestund i kvartersgården

Motioner till vår föreningsstämma 26/1
Nu är det rätt tid att fundera över om du har något förslag som du vill att föreningsstämman beslutar om! Senast den 30/11 ska din lapp (motion) med förslag och namnunderskrift lämnas till vår sekreterare, Stefan Jagell, Mv 12.

Valberedningen
Nu är det hög tid att ta kontakt med valberedningen, Ingrid Leemans, tel: 073-337 0056, om du vill vara med själv eller vill föreslå någon som du anser platsar i vår styrelse.

Stamrenovering/byte
Den 9/12 kommer några typlägenheter att inspekteras inför stamrenoveringen/bytet. Berörda lägenheter har fått information i brevlådan. Samtidigt kontrolleras radiatorernas termostater, dörrar och fönster samt våra EL-dragningar.

Skyltar
Skyltarna i tvättstugorna är uppdaterade. De som själva vill sköta sina rabatter utanför lägenheten kommer att få skyltar att sätta upp så att Boservice vet att du tar hand om detta själv.

TIPS! ATT GÖRA i höst
Nu smyger sig kylan och mörkret på oss. Då är rätt tid att smörja dörrlås och kontrollera att batterierna i brandvarnarna är laddade.

Kaffestund i kvartersgården
Vi vid oktetten bjuder in alla i Serenaden till våra trevliga kaffestunder i vår kvartersgård – måndagar kl 13:30 - 15:00 – medtag fikakorg.

 

Din förening - SERENADEN

 

Till nyhetslistan