Styrelsemötet 19/8

20 augusti 2020 Månadsavgiften, digital-TV från 9/9, kvartersdag, skyddsrum, lekplatser, energibesiktning och radonmätning.

Månadsavgiften

Tack vare att den gångna vinterns stamspolning i alla lägenheter redovisade att vi kan vänta några år med stamrenoveringen, visar budgeten för 1/10 2020- 30/9 2021 att vi inte behöver höja månadsavgifterna i år. Detsamma gäller hyresavgifterna för våra parkeringar och garage. Inga avgiftshöjningar!

Digital-TV från Comhem

Fr.o.m. 9/9 slutar Comhem att sända de analoga TV-kanalerna. Comhems digitala kanaler ingår redan nu i din månadsavgift:

Fr.o.m 1/1 2015 ingår s.k. TrippelPlay från Comhem i månadsavgiften! Dvs:

·        Bredband 100/10 (100 Mbit/sek nedströms och 10 Mbit/sek uppströms)

·        Digitalt grundutbud på TV (cirka 15 kanaler)

·        Fasta avgiften för ett fast IP-telefonabonnemang

·        Nödvändiga boxar och modem för åtkomst av dessa tjänster

Observera att abonnemanget måste beställas från Comhem på telefon nr 0775-171720 där du också kan beställa tilläggstjänster eller ställa frågor.

Mer info finner du här 

Serenadens kvartersdag

Kvartersdagen skjuts tyvärr upp tills i vår p.g.a. pandemin och begränsningen till max 50 personer som får samlas.

Skyddsrummen

En första besiktning av våra skyddsrum har genomförts. Denna medför åtgärder som ska vidtas och är ännu ej slutförd.

Lekplatserna

Några lekanordningar på våra lekplatser börjar bli åldrade och i dåligt skick. Dessa ska ses över och ev. repareras. Föräldrar uppmanas att tillse att barnen inte använder de avspärrade lekanordningarna.

Energibesiktning

En energibesiktning ska genomföras under hösten och utmynna i en energideklaration som kan ge oss idéer om vad vi kan förbättra för att minska energikostnaderna i Serenaden.

Radonmätning

Under tre månader i vinter ska alla lägenheter i markplanet och var tredje en trappa upp radonmätas. Detta innebär att två små mätdosor ska placeras i varje lägenhet. Dessa ska ligga högt upp så att barn och husdjur inte når dem. De får inte flyttas under mätperioden på cirka 3 månader. En konsult kommer att installera mätdosorna under november månad och sedan samla in dem för laboratorieprov under februari 2021.

Din förening SERENADEN


Till nyhetslistan