Styrelsemötet 14/4

15 april 2021 Altanbyggen, fixardag, kulvertbyte och påsktävlingen

Altanbyggen

Föreningen vill påminna om de restriktiva byggregler som gäller för bl.a. Serenaden. Inga ytor eller mark utanför våra lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Detta innebär att du måste ha tillstånd av både kommunens byggnadsnämnd och föreningen för att själv bygga något på t.ex. din altan. Det som redan är byggt, med vederbörligt tillstånd på din altan, är du skylig att hålla i fint skick och underhålla på egen bekostnad. Endast markplattorna och planken mellan lägenheterna ingår i föreningens ansvar. Mer info finner du här: Byggen på altaner (hsb.se)

Fixardag 23/5

Vårens fixardag planeras till söndag 23 maj kl 10-16.

Då är du, som alla boende i Serenaden, välkomna att fixa och dona hemmavid inför sommarmånaderna. Vi gör detta för att lära känna varandra, vårt kvarter och för att minska något på våra månadsavgifter.

Container kommer att finnas för grovsopor. Verktyg, virke och färg finns att låna. Välkommen!

Kulvertbyte utefter VBv fr.o.m. 13/4

Vattenfall byter den gamla kulverten för fjärrvärme under tiden 13/4-juli 2021. Detta innebär försämrad framkomlighet på VBv under arbetet.

Påsktävlingen

Många uppmärksammade att påskharen hade gömt tio påskägg på våra hemsidor. Ingen hittade alla äggen. Alla som gissat/räknat fick därför på Påskaftonen ledtråden till var påskharens riktiga ägg var gömt. Tyvärr fann ingen var ägget var gömt men många besökte föreningens hemsida och bekantade sig med vårt fina kvarter. Tack för deltagandet.

 

Serenaden – din förening

 

Till nyhetslistan