Styrelsemötet 15/12

16 december 2021 Föreningsstämma, motioner, stamrenovering/byte, bergvärme, solceller, laddstolpar och God Jul

Föreningsstämma 26/1
Snart är det dags för 2022 års föreningsstämma/årsmöte. Då samlas vi alla för att besluta om bl.a. kommande förändringar i vårt boende. På agendan kommer även att finnas: info om stamrenovering/byte samt beslut om ev. bergvärme, solceller och laddstolpar! Ta tillfället i akt och kom med dina synpunkter. Kallelse med årsberättelse kommer i din brevlåda i början av januari.

Motioner till stämman
Föreningen har mottagit en motion med förslag om nya torkskåp i tvättstugorna. Detta förslag kommer att behandlas vid stämman.

Stamrenovering/byte, bergvärme, solceller och laddstolpar
Eftersom behovet finns och det, just nu skattemässigt, är mycket förmånligt, undersöker föreningen installation av laddstolpar. Föreningen vill också sänka uppvärmningskostnaderna med bergvärme och solceller och göra vårt boende betydligt bättre miljöanpassat – ett klimatkliv. Beslutsunderlag kommer i samband med kallelsen i januari. Information om hur och när kommande stamrenovering /byte kommer också att ges.

Bokningssystemet - taggarna
På förekommen anledning påminner föreningen om att du som lägenhetsinnehavare är ansvarig för din bokning som gjorts med din tagg. Detta gäller naturligtvis även städningen efter användandet av en lokal.

Uppsala vatten
Uppsala vatten höjer avgiften för tömning av brännbara sopor med 35% från årsskiftet. Man gör detta för att vi ska sortera övriga sopor (matrester, förpackningar, glas och batterier) i rätt kärl. Sopkärlen får inte heller överfyllas så trampa gärna ihop kartonger etc så att de tar så lite plats som möjligt.

2022 kan bli en avstamp mot vårt KLIMATKLIV inför Serenadens 50-firande 2026! Vi börjar på STÄMMAN 26/1.

GOD JUL önskar Din förening - SERENADEN

 

Till nyhetslistan