Söndagsfika & stamspolning

16 oktober 2019

Söndagsfika och stamspolning.

Söndagsfika i kvartersgården, söndag 20/10 kl 13:00
Välkommen på knytkalas i vår föreningsgård. Ta med något gott som du kan bjuda på till kaffe/te. Föreningen ordnar kaffe/te åt alla som vill ha. Men du ska ta med dig eget porslin, vi kommer inte att diska. Ta med dig det som behöver diskas hem eller använd pappersmugg/tallrik.
Välkommen från kl 13:00 söndag den 20 oktober.

Stamspolningen
Detaljerna runt stamspolningen klarnar! Under veckorna 43-44 (21/10 – 1/11) kommer Interspol att spola alla våra avlopp i kök och badrum. Det är viktigt att de får tillfälle att spola avloppen i din lägenhet! Därefter filmar man rören för att vi ska kunna bedöma om det är dags att göra ett stambyte nu eller om några år.

På Musikvägen 8-32, Vackra Birgers väg 5-17 (lgh VBv 1 och 3 är nyrenoverade efter vattenskadan, så de berörs inte av denna stamspolning), VBv 79-105 samt VBv 51-77 har redan fått lappar i sina brevlådor om vilken dag Interspol kommer.

Om du inte kan vara hemma angiven dag är det jätteviktigt att du ställer låset i din ytterdörr i s.k. kl. 10-läge (serviceläge) så att Interspol får tillträde till lägenheten med hjälp av servicenyckeln!


Till nyhetslistan