Styrelsemötet 11/3

12 mars 2020 Målning av stuprör, kontroll av dörrsocklar, yttre belysningen, dörröppnare, träningslokal, Comhem, byggregler och fixardag 17/5.

Målning av stuprör

De stuprör och plåtskoningar som inte kunde målas för något år sedan kommer att målas i sommar. Detta berodde på att tillbyggnader och annat hindrade målarna att genomföra detta då.

Kontroll av dörrsocklar

Betongsockeln under många entré- och altandörrar är i dåligt skick. En inventering kommer att ske, där det går att komma åt dessa utan att riva golv som byggts. Där något hindrar denna kontroll ombeds bostadsrätts-havaren att själv genomföra denna kontroll.

Yttre belysningen

Vi har haft en mörk vinter utan snö. Många har upplevt vårt område som alltför mörkt. Ett förslag ska tas fram för att förbättra gatubelysningen inför kommande vinter.

Dörröppnare

Ett förslag på dörröppnare till våra tvättstugedörrar är på gång.

Träningslokal

Arbetsgruppen från stämman är nära ett förslag på träningslokal som snart kan presenteras.

Comhem

Idag sänder Comhem både analoga & digitala sändningar som ingår i din månadskostnad i Serenaden. Comhem slutar att sända de analoga kanalerna fr.o.m. 26/5. ÄNDRAT TILL 8/9 2020. Detta för att de digitala sändningarna ger bättre bild och man får utrymme för fler digitala kanaler i befintligt nät. Läs på: https://www.comhem.se/kundservice/tv-och-play/grundutbud hur du ska göra för att få de digitala kanalerna på din TV. De är tillgängliga redan idag!

Byggreglerna

Byggreglerna för entréer och altaner är nu uppdaterade. Du finner dem på vår hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/serenaden/bo-i-serenaden/byggen-pa-altaner/.

Fixar- och trivseldag 17/5

Vårens fixar- och trivseldag infaller söndag 17/5. Då är vi alla välkomna att fixa lite hemmavid och i vårt område. Vi planerar att grilla något gott tillsammans och pratar om vad som är aktuellt i vårt område. Inbjudan kommer.


Till nyhetslistan