Styrelsemötet 12/10 2022

13 oktober 2022 Stamrenoveringen, postboxar, brandbesiktning, brandvarnare & målning av radhusens fasader.

Vår stamrenovering har startat!
Innan årsskiftet ska en projekt- och arbetsplan tas fram. Denna kommer att presenteras efter årsskiftet vid föreningsstämman. Omfattningen kommer då att redovisas och vad detta innebär för ditt hushåll. Kostnader och finansiering redovisas samt beslut om tilläggsarbeten och dess kostnader.

Renoveringsarbetet beräknas starta under våren och pågå i 2 år innan allt är klart.

Postboxar
De nya postboxarna kommer att monteras vid resp. infart under november. Efter Postnords besiktning och vi kvitterat ut nycklarna till dem, kommer boxarna sedan att tas i bruk. Morgontidning och reklam kommer även fortsättningsvis att levereras i dörren. Mer info kommer.

Brandbesiktning av garage
Ny brandbesiktning kommer att genomföras de närmaste veckorna i våra garage bl.a. för att säkerhetsställa att ingen otillåten materiel förvaras där och att laddningsföreskrifterna från försäkringsbolaget följs.

Brandvarnarna – TIPS!
Nu är det dags att kontrollera din brandvarnare i lägenheten. Kolla att batteriet fungerar genom att trycka på dess testknapp. För brandvarnarna ansvarar lägenhetsinnehavaren.

Målning av radhusens fasader
Kommande vår och sommar är det dags att måla radhusens fasader mot Musikvägen. Inför detta ska allt som hindrar målning och ställningsbygge avlägsnas. Lägenhetsinnehavaren ansvarar för detta. Mer info kommer till berörda lägenheter.

 

- Din förening – SERENADEN -