Styrelsemötet 17/3

18 mars 2021 Lekplatserna, stamrenoveringen, bredband, våra nya sopkärl, dubbla månadsavier och bokningssystemet

Lekplatsutrustningen
Ny kombinationslek kommer att installeras på lekplatsen nära tvättstugan K1 och en ny barngunga på lekplatsen mellan VBv 17 och Mv 38. Inspringsskyddet vid denna lekplats får inte godkänt och kommer att tas bort.

Stamrenoveringen
För att börja förbereda för den kommande stamrenoveringen och allt som följer med den, har en arbetsgrupp bildats. En extern konsult kommer att anlitas för arbetsledning.

Bredbandet
Föreningen har fått ett förslag från en billigare bredbands-/TV-leverantör. Detta förslag ska nu utvärderas för att se vad det kan ge oss.

Våra nya sopkärl
Uppsala Vattens utdelning av de nya papperspåsarna med behållare för matavfallet, har blivit försenade. Föreningen inväntar information om när leverans till oss kan ske.

Dubbla månadsavier
Boservice meddelar att man p.g.a tekniskt fel levererar dubbla avier för månadsavgifterna kvartal 2/2021. Har du fått dubbla avier kan du lugnt bortse från den ena.

Bokningssystemet
I vårt bokningssystem går det inte att boka nya tider f.n. Redan bokade tider kan nyttjas som vanligt. Problemet är felanmält och vi väntar på prognos från Certego för lösning.

SERENADEN - DIN FÖRENING

 

Till nyhetslistan