Styrelsemötet 13/10

14 oktober 2021 Radonmätning, stamrenovering, motioner till stämman, skyltning och rishögar

Radonmätning
Nu är det dags för en ny radonmätning i våra lägenheter. Strålsäkerhetsmyndigheten föreskriver att vi ska mäta alla lägenheter som har markkontakt och 20% av lägenheterna en trappa upp. Därför får alla radhuslägenheter och lägenheter i flerfamiljshusens markplan, samt några en trappa upp, en lapp i brevlådan på måndag 18/10 från Radea som ska hjälpa oss med dessa mätningar. Det är mycket viktigt att dessa mätningar genomförs och vi kan alla hjälpa till genom att läsa lappen som kommer på måndag. Mer info om radon finner du här: www.stralsakerhetsmyndigheten.se/omraden/radon/

Stamrenoveringen
Förstudien för kommande stamrenovering startar 26/10. Den ska leda oss fram till vad och när arbetet ska göras. Mer information kommer om detta bl.a. på nästa föreningsstämma 26/1.

Motioner till vår föreningsstämma 26/1
Nu är det rätt tid att fundera över om du har något förslag som du vill att föreningsstämman beslutar om! Senast den 30/11 ska din lapp (motion) med förslag och namnunderskrift lämnas till vår sekreterare, Stefan Jagell, Mv 12.
Nu är det också rätt tid att ta kontakt med valberedningen, Ingrid Leemans, tel: 073-337 0056, om du vill vara med själv eller känner någon som du anser platsar i styrelsen.

Skyltning
Många skyltar i tvättstugorna har blivit gamla och skyltningen ses nu över och ska förbättras.

Rishögar
När du rensar bort ris och andra växtdelar på din gård, på annan tid än på våra fixardagar, då ska du själv lämna det till kommunens återvinningscentral och inte lägga det på våra gångar eller gräsmattor! Dels ser det ovårdat ut och det blir dessutom ett hinder på våra smala gångar.

 

Din förening - SERENADEN

 

Till nyhetslistan