Styrelsemötet 14/2 2024

15 februari 2024 Hyresnämnden, temperaturgivare, inre fonden och vårens fixardag 19/5

Hyresnämnden

Vi har fått nytt datum för sammanträde med Hyresnämnden:
12 mars 2024 kl 13:00 i Uppsala Stadshus.
Hyresnämnden kallar alla medlemmar som inte godtagit föreningens förslag på den stamrenovering som presenterades på medlemsmötet den 15 februari 2023. Det är viktigt att du snabbt bekräftar mottagandet när du fått Hyresnämndens kallelse. Nu har 129 lägenhetsinnehavare (av 162 röster, dvs 80%) svarat JA på föreningens förslag.

Temperaturgivarna
På fredag 16 februari installeras de sista temperaturgivarna i de lägenheter som inte fått dessa tidigare. Dessa givare är viktiga för att vi ska kunna justera in rätt temperatur i våra lägenheter samtidigt som vi kan spara minst 5% på fjärrvärmen, bara på denna lilla åtgärd. Aktuella lägenheter har fått meddelande om denna installation.

Inre fonden
Vid stämman berättade vi om att många lägenheter fortfarande har pengar kvar i sin inre fond. Det är pengar som kan användas om du behöver byta spis, kyl eller något annat som tillhör din lägenhet. Kolla på senaste Hyres/Avgiftsavin du fått från HSB. Informationen finner du också under ”Mitt HSB” på hemsidan. Där kan du se om det finns pengar kvar på din inre fond. Om det finns det, vänder du dig till hemmavicevärden för att få hjälp att utnyttja detta.

Fixardag 19 maj
Vi samlas alla till vårens stora FIXARDAG i SERENADEN:
söndag den 19 maj kl 10-16. Mer info kommer.

 

- Din förening – SERENADEN -

 
 

Till nyhetslistan