Styrelsemötet 10/5

11 maj 2023 Gårdsfest, takrengörningen, OVK och stamrenoveringen

Inbjudan till GÅRDSFEST söndag 14/5 kl 12-16
På söndag samlas vi till en riktig gårdsfest på vår kulle. Knyt, medtag något gott att grilla och dricka. Tag gärna med bärbar grill. Grillkol finns vid kvartersgården. Vi firar eftermiddagen i det gröna på kullen – eftersom kvartersgården är stängd under renoveringen hela maj.

Takrengörningen
Takrengörningen pågår hela maj. Först skrapas taken, sedan om någon vecka, tvättas taken med vatten och till sist ytbehandling för att förhindra mosstillväxt. Tyvärr har det visat sig att tvättarna svårt att komma in på flera altaner med sina redskap, då får vi själva städa efter deras viktiga jobb.

OVK – Obligatorisk VentilationsKontroll
OVK pågår för närvarande och är en lagstadgad kontroll som föreningen är skyldig att genomföra. Genom denna kontroll får vi reda på om ventilationen är tillräcklig. Den tar 10-15min/lägenhet och det är viktigt att kontrollanten får tillträde.

Stamrenoveringen
En enkätundersökning pågår till 15/5. Alla som svarade NEJ eller var frånvarande vid extra stämman 19/4 har fått denna undersökning i sitt postfack. Det är viktigt att enkäten fylls i och lämnas in till vår sekreterare Stefan Jagell, Musikvägen 12, senast 15/5. Enkäten kommer sedan att bilda underlag i den ansökan som ska lämnas in till Hyresnämnden.

 

- Din förening – SERENADEN -

 

Till nyhetslistan