Styrelsemötet 12/12 2022

15 december 2022 Bokningssystemet, parkeringarna, postboxarna och föreningsstämman 25/1.

Bokningssystemet
Nu fungerar åter vårt bokningssystem för bokningar och dörrar till tvättstugor, verkstäder, bastu, pingisrum och gästrummet.

Parkeringarna
Det tog lite tid att ändra områdeskoden i EasyParks app. Detta gjorde tyvärr att några fick en kontrollavgift på 500kr eftersom man råkat parkera med den gamla koden.
NY KOD ÄR 5375, vilket står på skyltarna. De som fått kontrollavgift påförd på grund av detta, ska nu ha fått den avskriven. Parkeringsavgiften är oförändrad: 5 kr/tim max 30 kr/dygn.

Postboxarna
De nya postboxarna vid våra fyra infarter kommer att tas i drift efter årsskiftet. Du kommer först att få nycklarna i din brevlåda tillsammans med info om hur systemet fungerar. Där anges datum för första brevleveransen till din nya brevlåda. Detta gäller PostNords brevutdelning. Reklam och morgontidningar kommer att delas ut i din vanliga brevlåda som tidigare.

Föreningsstämma 25 januari 2023 kl 19:00
Föreningsstämman kommer, som vanligt, att hållas i vår kvartersgård. Bland punkter som ska avhandlas finner du även: 3 motioner samt information om tidsplanen för den kommande stamrenoveringen. Inkomna motioner behandlar: takfläktar, avstängningskranar för vatten samt nycklar till vägbommarna. Håll ögonen öppna efter kallelse och årsredovisning som kommer i din brevlåda omkring 5/1.

 

God Jul & Gott Nytt År - Din förening – SERENADEN -

 

Till nyhetslistan