Fasadrenoveringen har inletts

24 april 2017 Samlingssalen kan inte användas under renoveringen. Det kan förekomma buller 8-17.

Entreprenören har etablerat sig i samlingssalen och bastun, detta innebär att medlemmar inte kan eller får nyttja samlingssalen eller bastun så länge entreprenaden pågår. Samlingssalen kommer att kunna nyttjas för stämman, men annars ber styrelsen att föreningens medlemmar skall respektera detta.

Etapp ett kommer påbörjas på fasaden mot Birger Jarlsgatan och gaveln mot Frejgatan, och ställningar kommer att byggas upp där under vecka 18. Ställningarna beräknas vara uppe fram till semestern, om allt går som det ska. Under semestern kommer fasaden i valvet att göras och efter semestern kommer fasaden som vetter mot Valhallavägen att göras.

 

Styrelsen uppmanar de som har fönster på fasaden som renoveras att se till att de är ordentligt stängda.

 

Det kommer att komma en kallelse om infomöte som kommer att hållas av entreprenören den 10/5 kl 19.00.

 

Under tiden som arbetet pågår kommer det att vara lite stökigt med avfallcontainrar, verktygscontainrar mm på tomtmarken. Det kommer även att förekomma lastbilar och maskiner. Ni som har barn, var noga med att de ej leker eller vistas i närheten av ställningar, maskiner eller redskap. Att klättra i ställningar eller hänga i kablar är förenat med livsfara.

 

Samtliga som arbetar på arbetsplatsen kommer att bära gul väst med Brf Morkullan tryckt på ryggen.

 

Arbetstiderna kommer vara  mellan 07.00 och 17.00 . Bullrande arbeten sker mellan 08.00-17.00.

Det kommer komma upp mer anslag i valvet längre fram.